All for Joomla All for Webmasters

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

5ης συνεδρίαση Δ.Σ. 12 Μαίου 2011

5ης συνεδρίαση Δ.Σ. 12 Μαίου 2011

Παρόντες: Μ. Κοκκόλης, Τ. Πολυμέρου, Β. Ζακολίκου, Δ. Φιλιππής, Μ. Καπηλίδη, Δ. Διονυσόπουλος.

Απόντες: Στ. Λέκκας, δικαιολογημένος

Διαβάστηκαν τα προηγούμενα πρακτικά 13/4/11 και υπογράφηκαν από τους παραβρισκόμενους.

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Ενημέρωση από τον πρόεδρο Μ. Κοκκόλη για τα της συνάντησής του με τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αρετή Προβατά, την Πέμπτη 28/4/11

Ο Δήμος ζήτησε τη συμμετοχή μουσικών συνόλων του σχολείου μας στην Παγκόσμια ημέρα μουσικής 21/6/11, όπου μετέχει μαζί με τον Δήμο Αθήνας, 22 Δήμους στη Ελλάδα και 15 χώρες στην Ευρώπη. Τα έξοδα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον Δήμο Αγίου Δημητρίου. Κατά τα άλλα ο Δήμος δήλωσε πρόθυμος να βρίσκεται στο πλευρό του για κοινά προβλήματα και στόχους. Ωστόσο, χώρος για την ανέγερση μουσικού Σχολείου δεν υπάρχει

 2. Ενημέρωση από τον πρόεδρο Μ. Κοκκόλη για τα της συνάντησής του με τις γραμματείς του Υπουργείου Παιδείας, Ζινέλη Πόπη και Σωτηράκη Νινέτα για τη μεταφορά των μαθητών και για τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσώπων

 Σε ό, τι αφορά τη μεταφορά και σίτιση κατά τη νέα σχολική χρονιά, οι γραμματείς του Υπ. Παιδείας διαβεβαίωσαν πως, αν και υπάρχει μια καθυστέρηση ως προς την οριστική διευθέτηση του ζητήματος, δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη μετακίνηση των μαθητών. Κατά τα άλλα, το Υπ. Παιδείας δεσμεύεται ότι σε μικρό χρονικό διάστημα αναμένεται να δοθούν λύσεις στα πάγια προβλήματα (οι μαθητές θα εφοδιαστούν έγκαιρα με, Αναλυτικό πρόγραμμα μουσικών μαθημάτων, με βιβλία μουσικών και ξενόγλωσσων μαθημάτων, με πιστοποίηση προσόντων. Ως προς το τελευταίο ενημερωθήκαμε ότι έχει ιδρυθεί ο ΕΟΠΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων), όπου θα ενταχτούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, χωρίς εξετάσεις αλλά με τα δικαιολογητικά φοίτησης.

 3. Αναμνηστικά Τελειοφοίτων

 Το κόστος για τα αναμνηστικά εγκρίθηκε να ανέρχεται σε 12€ το αναμνηστικό Χ 39 = 468€. Συμφώνησε η πλειοψηφία να αναλάβει το ζήτημα ο Μ. Κοκκόλης.

 4. Ιστοσελίδα

 Έγινε ενημέρωση από τον Μ. Κοκκόλη και τον Δ. Διονυσόπουλο για τη συνάντηση με τον Γιάννη Χρόνη (τον υπεύθυνο που θα αναλάβει να στήσει το site), αφού πρώτα το Δ.Σ. του παρουσιάσει ένα προσχέδιο. Το κόστος κατασκευής, η ετήσια συνδρομή, ο χρόνος υποστήριξης καθώς και η εκπαίδευση είναι 260,00 ευρώ, κόστος που το Δ.Σ. ενέκρινε με απόλυτη πλειοψηφία. Ανέλαβε ο Δ. Διονυσόπουλος να παρουσιάσει ένα προσχέδιο στο επόμενο ΔΣ.

 5. Κάρτα μέλους Συλλόγου

 Συμφωνήθηκε ομόφωνα η πρόταση του Μ.Κοκκόλη να δίνει ο Σύλλογος κάρτα μέλους, (εκπτωτική πλαστικοποιημένη κάρτα μέλλους του Συλλόγου). Για την παραλαβή θα πρέπει να έχει πληρωθεί η συνδρομή. Η κάρτα μέλους θα προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές του Σχολείου να έχουν έκπτωση σε μουσικά καταστήματα, βιβλιοπωλεία και μουσικά βιβλιοπωλεία και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο. Ως προς αυτό θα γίνει διερεύνηση στα διάφορα καταστήματα που θα συνεργαστούν με το Σύλλογο. Η Μ. Καπηλίδη ανέλαβε την επαφή με τους μουσικούς οίκους (εκτός αυτών που είχε έρθει σε επικοινωνία η Κ. Καραμπάτη πέρυσι. Νάκας, Bon studio).Ο Δ. Φιλιππής ανέλαβε να έρθει σε επαφή με παραδοσιακά βιβλιοπωλεία. Η Τ. Πολυμέρου με τον Μ. Κοκκόλη θα έρθουν σε επαφή με τους οίκους ηλεκτρονικών ειδών. Στις προτάσεις μας με τους σχετικούς οίκους θα προτάσσουμε το εκπτωτικό ενδιαφέρον μας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς και εκπτώσεις σε προϊόντα που ενδιαφέρουν το σχολείο μας. Και ενδιαφέρει όχι μόνον η αγορά αλλά και η επισκευή των οργάνων.

 6. Τελική Γιορτή Σχολείου: 15-16 /6/11

 Αποφασίστηκε η τελική γιορτή του σχολείου να πραγματοποιηθεί στο ανοικτό θέατρο Μαίρη Αρώνη, την 15 και 16 /6/11. Τα έξοδα ηχητικής κάλυψης θα αναλάβει ο Δήμος Αλίμου. Η Μ. Καπηλίδη θα αναλάβει την προμήθεια προϊόντων για τη λαχειοφόρο αγορά καθώς και την επικοινωνία με την εταιρεία Αφοί Κολομβούνη, αφού της παραδοθεί σχετικό έγγραφο του Συλλόγου. Η Β. Ζακολίκου θα φροντίσει για τα είδη και τον ικανοποιητικό αριθμό προϊόντων που θα κληρωθούν.

7. Κόστος διαμόρφωσης αίθουσας εκδηλώσεων και καθαρισμού τουαλετών

 Το κόστος διαμόρφωσης της αίθουσας εκδηλώσεων καθώς και τα έξοδα καθαρισμού των τουαλετών υπολογίζεται να ανέλθουν στα 1.600,00 ευρώ (η Β. Ζακολίκου θα διευρευνήσει περαιτέρω το ζήτημα)

 8. Εισιτήρια κρατικής Ορχήστρας

 Από κακή συνεννόηση, δεν παρέλαβε ο Σύλλογος δωρεάν εισιτήρια ( η αποστολή εγγράφου με FAX έγινε σε συνταξιοδοτημένο άτομο και δεν προοθήθηκε).

 9. Αγορά ξυλόφωνου

 Μετά από συζήτηση με το διευθυντή και εφόσον συμφωνήσει στην αφαίρεση του ανάλογου ποσού που είχε προσυμφωνηθεί για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο Σύλλογος θα μπορέσει να συνεισφέρει στην εν λόγω αγορά με ένα ποσόν της τάξης των 400 ευρώ.

 10. Διάφορα θέματα

 Το πανό που πρόσφερε δωρεάν στο Σύλλογο ο γονέας Σκούρας Μίλτος ικανοποίησε την ολομέλεια, και το δεύτερο που θα παραδώσει θα πληρωθεί περίπου 200 ευρώ, όπως είχε προσυμφωνηθεί.

 Το επόμενο ΔΣ ορίστηκε για τη Δευτέρα 30 / 5 / 11

 Το ανωτέρω Πρακτικό υπογράφουν οι παρόντες

ΤΡΕΧΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σταθάς Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γκοβάτσου Ελένη
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χριστούλα Βιργινία
ΤΑΜΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ

Πολονύφης Αθανάσιος
ΕΦΟΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ

Τριτσαρώλη Θάλεια
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Ανανιάδου Μαρία
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Κατσιαμάκης Ανδρέας