All for Joomla All for Webmasters

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

4η συνεδρίαση Δ.Σ. 13 Απριλίου 2011

4η συνεδρίαση Δ.Σ. 13 Απριλίου 2011

Παρόντες (απαρτία): Κοκκόλης Μιχάλης, Λέκκας Στέφανος, Ζακολίκου Βιβή, Φιλιππής Δημήτρης, Διονυσόπουλος Δημοσθένης, Πολυμέρου   Τερέζα, Παπαδάκη Μαίρη

Διευκρίνιση για Ταμείο

Στην αρχή της συνεδρίασης το δ.σ. ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Μ. Κοκκόλη και την ταμία Βιβή Ζακολίκου για το πλαστό χαρτονόμισμα που βρέθηκε στο Ταμείο από τη Τράπεζα και, συνεπώς, αφαιρείται από το σύνολο, που μετά την αφαίρεση αυτή ανέρχεται σε 6.053 ευρώ.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.Ενημέρωση εκλογών και συνελεύσεων ομοειδών σωματείων.

Ο πρόεδρος Μ. Κοκκόλης έκανε σύντομη ενημέρωση ως προς την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών Σχολείων στο Αγρίνιο (26 και 27-3- 2011) και ο αντιπρόεδρος Σ. Λέκκας έκανε με τη σειρά του σύντομη ενημέρωση σχετικά με την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση (4-4-2011) και τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες (10-4-2011) της Ένωσης Συλλόγων Αλίμου, όπου εξελέγη και ο ίδιος ο κ. Λέκκας.

 2.Μετακίνηση και σίτιση μαθητών για το νέο έτος

Επίσης ο πρόεδρος ενημέρωσε για τα της συνάντησης στο Υπ. Εσωτερικών σχετικά με την μετακίνηση και σίτιση των μαθητών των Μουσικών Σχολείων. Ως προς τη μεταφορά των μαθητών, προκύπτει ότι εφεξής θα αλλάξει ο μαθηματικός τύπος της μετακίνησης και θα εξετασθεί νομικά πώς θα διεξάγεται η εν λόγω μεταφορά (επίκειται σχετικά δημοσίευση διυπουργικής απόφασης). Πάντως, ο πρόεδρος ενημέρωσε εκ νέου το σώμα για τη συνεχή επαφή που έχει με το Δήμο Αλίμου και για την προγραμματισμένη συνάντηση με τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου (28-4-2011)

3.Δράσεις και εκδηλώσεις (αγορά μεταλλείων και αναμνηστικών, εξοπλισμός σχολείου, κατασκευή ιστοσελίδας-πίνακα ανακοινώσεων-πανό, Ημερίδα Αστρονομίας κλπ)

Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και η ταμίας ενημέρωσαν για τις διάφορες επικείμενες δραστηριότητες και δράσεις όπως:

α. για τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει το Σχολείο πριν τις διακοπές του Πάσχα στο χώρο του Σχολείου και για τα εισιτήρια από την Κρατική Ορχήστρα που πρόκειται να δοθούν στο Σχολείο (αναμένεται νεότερη σχετική ενημέρωση)

β. για την εκδρομή του 15μελούς στη Νάξο

γ. για την αγορά μεταλλείων για τον ετήσιο αγώνα βόλεϊ του Σχολείου, όπως και για την αγορά των αναμνηστικών των τελειοφοίτων (συμφωνήθηκε από το σώμα να διερευνηθούν αξιοπρεπείς και προσιτές επιλογές αγορών για κάθε περίπτωση). Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος και άλλα μέλη κατέθεσαν τις σκέψεις τους για τον εξοπλισμό του σχολείου και αγορά μουσικών οργάνων από το ταμείο του Συλλόγου (οι τελικές αποφάσεις όμως θα παρθούν σε προσεχείς συνεδριάσεις και έως το τέλος του έτους).

γ. αποφασίστηκε ομόφωνα το δ.σ. να συμμετέχει οικονομικά και με τη φυσική παρουσία των μελών του στο βάψιμο και τον καθαρισμό της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, όπως και στην τοποθέτηση κουρτινών σε αυτή.

δ. κατατέθηκε από τον πρόεδρο, και μετά από έρευνα αγοράς, πρόταση συγκεκριμένης προσφοράς για την κατασκευή της ιστοσελίδας του Συλλόγου (σύνδεση με χώρο 2GB προς 10 ευρώ και αμοιβή παρόχου 4,45Χ11=48,95, σύνολο 58,95 ευρώ ετησίως. Με κόστος στησίματος 200 ευρώ άπαξ). Η εν λόγω πρόταση έγινε αποδεκτή από το σώμα, αν και συμφωνήθηκε να μπορεί να υπάρξει αλλαγή εφόσον προκύψει πιο συμφέρουσα προσφορά. Επιπρόσθετα πάντως, αποφασίστηκε ομόφωνα (και για τον λόγο ότι δεν έχουν όλοι οι γονείς άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο) να κατασκευαστεί και να τοποθετηθεί στο Σχολείο Πίνακας Ανακοινώσεων του Συλλόγου.

ε. αποφασίστηκε το δ.σ. να συνδράμει με ποσό έως και 200 ευρώ στην κατασκευή του πανό του Σχολείου

στ. η Ημερίδα Αστρονομίας θα γίνει τελικά στο Σχολείο στις 6-5-2011 και το δ.σ. μέσω της κ. Ζακολίκου θα αναλάβει να διευθετήσει τις λεπτομέρειες (μικρή δεξίωση κτλ).

 4.Προετοιμασία του Συλλόγου με την υποστήριξη του Διευθυντή του Σχολείου για τη νέα σχολική χρονιά.

Αποφασίστηκε ομόφωνα το δ.σ. να φροντίσει να έχει έτοιμο και να μοιράσει στους γονείς των νέων μαθητών με την έναρξη της χρονιάς ενημερωτικό -συμβουλευτικό έντυπο με:   τους χάρτες των διαδρομών των λεωφορείων, την αγορά των οργάνων, τις πιθανές δραστηριότητες-εκδηλώσεις-βραβεύσεις μαθητών, τη συμπεριφορά των μαθητών (με έμφαση στα θέματα του καπνίσματος, των χειροδικιών, και των καταστροφών του εξοπλισμού του Σχολείου).

   Η συνεδρίαση έκλεισε και τα Πρακτικά υπογράφονται από τους παρόντες σε αυτή

1.Κοκκόλης Μιχάλης

2.Λέκκας Στέφανος

 3.Πολυμέρου Τερέζα

4.Ζακολίκου Βιβή

5.Φιλιππής Δημήτρης

6.Διονυσόπουλος Δημοσθένης

 7.Παπαδάκη Μαίρη

ΤΡΕΧΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σταθάς Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γκοβάτσου Ελένη
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χριστούλα Βιργινία
ΤΑΜΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ

Πολονύφης Αθανάσιος
ΕΦΟΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ

Τριτσαρώλη Θάλεια
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Ανανιάδου Μαρία
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Κατσιαμάκης Ανδρέας