All for Joomla All for Webmasters

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

7η συνεδρίαση Δ.Σ. 15 Ιουνίου 2011

7η συνεδρίαση Δ.Σ. 15 Ιουνίου 2011

Παρόντες (απαρτία): Κοκκόλης Μιχάλης, Λέκκας Στέφανος, Φιλιππής Δημήτρης, Διονυσόπουλος Δημοσθένης, Πολυμέρου Τερέζα.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Τελική γιορτή Σχολείου

Αποφασίστηκε να γίνει στις ήδη αποφασισμένες ημερομηνίες, 19 και 20 Ιουνίου. Το Δ.Σ. ανέλαβε το στήσιμο και την προετοιμασία της αίθουσας: δηλαδή αποφασίστηκε ομόφωνα ότι θα παρουσιάσει βίντεο από τις δραστηριότητες του σχολείου, θα έχει έτοιμο και θα αναρτήσει το πανό του σχολείου, θα παρουσιαστεί επισήμως η ιστοσελίδα του Συλλόγου και θα δοθούν τα αναμνηστικά στους τελειόφοιτους μαθητές.

2. Νέοι υποψήφιοι μαθητές της α' γυμνασίου

Αποφασίστηκε να είναι προαιρετική η παρουσία του Δ.Σ. την ημέρα των εισαγωγικών εξετάσεων των υποψηφίων μαθητών. Θεωρήθηκε πιο απαραίτητο η παρουσία του Δ.Σ. να είναι υποχρεωτική κατά τον αγιασμό του σχολείου στο νέο σχολικό έτος. Πάντως, μέλη του Δ.Σ. δήλωσαν προθυμία και διαθεσιμότητα να παραβρεθούν και την ημέρα των εισαγωγικών εξετάσεων για να ενθαρρύνουν τους νέους γονείς και μαθητές.

3. Ιστοσελίδα: www.mousikoalimou.gr

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη φάση και έχει αναρτηθεί ως «υπό κατασκευή». Συμφωνήθηκε ότι είναι χρηστική και βολική, όπως είχε προσυμφωνηθεί. Η θέση του ιστότοπου στο server έχει πληρωθεί για δύο χρόνια (90,25 ευρώ) και για ένα χρόνο στο Διαδίκτυο (100 ευρώ). Αποφασίστηκε ότι τους σχετικούς κωδικούς θα διαθέτουν προς το παρόν οι Μ. Κοκκόλης-Δ. Διονυσόπουλος, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στη διαχείριση της ιστοσελίδας, ενώ μαζί τους θα εκπαιδευτεί και ο Δ. Φιλιππής. Αποφασίστηκε πάντως ότι και οι τρεις τους θα έχουν από κοινού την ευθύνη της διαχείρισης της ιστοσελίδας.

4. Μεταφορά-δρομολόγια λεωφορείων. Σίτιση

Με τη συνδρομή και τη βοήθεια όλων, έχει ολοκληρωθεί ο ηλεκτρονικός σχεδιασμός των χαρτών, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος. Εκκρεμεί να δοθούν ακριβείς χιλιομετρικές αποστάσεις, το οποίο προς το παρόν δεν είναι δυνατό να γίνει, καθώς δεν γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις διευθύνσεις των νέων μαθητών. Οι χάρτες θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα. Πάντως όπως ενημερωθήκαμε, ο δήμος δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει ακόμα τους σχετικούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς για τη μεταφορά και τη σίτιση χωρίς προϋπάρχον εκταμιευμένο ποσό και χωρίς οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών.

5. Θουκυδίδειο

Το Δ.Σ. ενημερώθηκε ότι έγινε το συμβούλιο της επιτροπής παιδείας του δήμου, όπου και υπερψηφίστηκε η πρόταση να διατίθενται τα 6 στούντιο του σχολείου στο Θουκυδίδειο Πολιτιστικό Οργανισμό, ο οποίος και υποχρεούται να αναλάβει: α) την τήρηση της σχολαστικής καθαριότητας των χώρων καθημερινά, μετά τη λήξη της λειτουργίας του Ωδείου β) τη σχολαστική φροντίδα και επίβλεψη για την καλή χρήση των διατιθέμενων χώρων και μέσων ώστε να μην προκληθούν ζημιές και γ) την αποκατάσταση κάθε ζημίας που ήθελε συμβεί και, τέλος, τη σχολαστική τήρηση των όρων πυρασφάλειας και ασφάλειας των σπουδαστών. Όπως εκ των ως άνω προκύπτει και όπως ζήτησε εγγράφως το Σχολείο και το Δ.Σ. του Συλλόγου από το εν λόγω Οργανισμό, αυτός, συνεπώς, αποδέχεται επιπρόσθετα ότι το σχολείο και η Δ/ση αυτού ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί κατά τον χρόνο χρήσης των χώρων από το Ωδείο,

6. Άλλα θέματα

Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη δεύτερη ξένη γλώσσα, τις διάφορες προσφορές των μουσικών οίκων κ.λπ. Ως προς τη δεύτερη ξένη γλώσσα το Δ.Σ. με επιστολή του ζητεί την άρση της απόφασης κατάργησης από το υπουργείο. Ως προς τις προσφορές θα υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα πριν από την έναρξη του νέου έτους και θα συνταχθεί επίσημη σχετική ανακοίνωση.

Το ανωτέρω υπογράφουν οι παρόντες

ΤΡΕΧΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σταθάς Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γκοβάτσου Ελένη
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χριστούλα Βιργινία
ΤΑΜΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ

Πολονύφης Αθανάσιος
ΕΦΟΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ

Τριτσαρώλη Θάλεια
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Ανανιάδου Μαρία
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Κατσιαμάκης Ανδρέας