All for Joomla All for Webmasters

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

15η συνεδρίαση Δ.Σ. Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

15η συνεδρίαση Δ.Σ. Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παρόντες άπαντες, πλην της Ευγενίας Μιχαλοπούλου (δικαιολογημένα απούσης).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

Α. Πρώτος συνοπτικός απολογισμός Χοροεσπερίδας- κοπής της πίτας της 28ης Ιανουαρίου και

Β. Σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο Μ. Κοκκόλη για διάφορα ζητήματα

Α. Πρώτος συνοπτικός απολογισμός Χοροεσπερίδας- κοπής της πίτας της 28ης Ιανουαρίου

Σύμφωνα με την ενημέρωση εκ μέρους της Β. Ζακολίκου που έχει την ευθύνη του ταμείου του Συλλόγου προέκυψαν τα εξής:

Μετά μια πρώτη καταμέτρηση αποδείξεων, εισιτηρίων και άλλων εξόδων-εσόδων, το κέρδος του Συλλόγου από τη Χοροεσπερίδα ανέρχεται σε 1.000 ευρώ περίπου. Η ταμίας έκανε στα μέλη ένα γενικό απολογισμό καταμέτρησης και επιφυλάχτηκε να δώσει λεπτομερή καταγεγραμμένα στοιχεία σε επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.

Β. Σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο Μ. Κοκκόλη για διάφορα ζητήματα και διευκρίνιση για τον Ηχητικό Εξοπλισμό

Ο πρόεδρος ενημέρωσε περί της παραλαβής του Ηχητικού Εξοπλισμού που έκανε δωρεά ο Σύλλογος στο Σχολείο. Τον εξοπλισμό παρέλαβαν ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του Σχολείου κος Κ. Πουής κ. Κ. Ξυδάκης αντίστοιχα όπου ήλεγξαν και υπέγραψαν το ανάλογο πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και μόνη διευκρίνιση από πλευράς Συλλόγου είναι ότι ο εξοπλισμός αυτός παραχωρείται αποκλειστικά στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου και επιτρέπεται η χρήση του μόνο από τους μαθητές και καθηγητές του.

Επίσης, ο πρόεδρος ενημέρωσε ακόμη σχετικά με τη Συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών Σχολείων που έγινε το Σάββατο 4/2/12 όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο μελλοντικών κινητοποιήσεων εξαιτίας των προβλημάτων μεταφοράς και με το ζήτημα της παραβίασης του ασύλου που παρατηρήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου με την παρέμβαση της αστυνομίας μετά από μια διένεξη «ρουτίνας» μεταξύ μαθητή και καθηγητή. Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά, στο Σχολείο μας υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν γνωρίζει επισήμως το Δ.Σ. τι θα γίνει μετά την 28η Φεβρουαρίου που λήγουν οι προσωρινές παρατάσεις και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των νέων συμβάσεων με τους λεωφορειούχους. Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. εξετάζει το ζήτημα και είναι σε ετοιμότητα για να συμβάλει σε όποια λύση κριθεί αναγκαία.

Το σώμα αποφάσισε επίσης, να διανεμηθούν όσες εκπτωτικές κάρτες δεν έχουν διατεθεί στους μαθητές εκείνους που δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε λόγω να τις αποκτήσουν. Κι αυτό γιατί σκοπός του Συλλόγου είναι να βοηθά με κάθε μέσο τους μαθητές. Στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να συμβάλει και οικονομικά στις εκδρομές των διαφόρων τάξεων του Σχολείου που έχουν προγραμματιστεί για το Σερν και την Τοσκάνη της Ιταλίας. Δηλαδή, αποφασίστηκε να συνεισφέρει το Δ.Σ. με ένα ποσό (που θα αποφασιστεί κατά περίπτωση και θα ανακοινωθεί σε επόμενο Δ.Σ.) ώστε να μειωθεί το έξοδο για όσα παιδιά δεν μπορούν να καταβάλλουν στο ακέραιο το αντίτιμο της εκδρομής. Εννοείται, βεβαίως, και διευκρινίζεται ότι το Δ.Σ. δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει όλα τα έξοδα των μαθητών που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή. Επιπλέον όμως, το Δ.Σ. θα στηρίξει όσες προσπάθειες γίνουν

Τέλος, το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να συμβάλλει όπως μπορεί στην προώθηση των μουσικών εκδηλώσεων των μουσικών συνόλων όπως και κάθε άλλης εκδήλωσης των μαθητών του Σχολείου. Και επειδή στόχος του Δ.Σ. είναι η ανάδειξη του Σχολείου και των εκδηλώσεών του, αποφασίστηκε επίσης να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι εκδηλώσεις αυτές να γίνονται εφεξής και κατά το δυνατό στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου και όχι στο Κάρολος Κουν ή σε άλλες αίθουσες. Επίσης, η απονομή επαίνων σε μαθητές που έχουν αριστεύσει σε κάποιο τομέα είναι ένα θέμα που πρέπει να εξεταστεί και να προγραμματιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το ανωτέρω υπογράφουν οι παρόντες:

Μ. Κοκκόλης

Τ. Πολυμέρου

Δ. Διονυσόπουλος

Β. Μελά Παπαδοπούλου

Β. Ζακολίκου

Δ. Φιλιππής

ΤΡΕΧΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σταθάς Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γκοβάτσου Ελένη
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χριστούλα Βιργινία
ΤΑΜΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ

Πολονύφης Αθανάσιος
ΕΦΟΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ

Τριτσαρώλη Θάλεια
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Ανανιάδου Μαρία
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Κατσιαμάκης Ανδρέας