All for Joomla All for Webmasters

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

12η συνεδρίαση Δ.Σ. Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

12η συνεδρίαση Δ.Σ. Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Παρόντες: Κοκκόλης Μιχάλης, Διονυσόπουλος Δημοσθένης, Πολυμέρου Τερέζα, Φιλιππής Δημήτρης.
Απόντες: (δικαιολογημένα): Ζακολίκου Βιβή, Μιχαλοπούλου Ευγενία (αδικαιολόγητα): Μελά - Παπαδοπούλου Βανέσα
Στο Δ.Σ. παραβρέθηκε το μέλος του Συλλόγου μας, Κώστας Μποζατζίδης, (βλ. θέμα 3). Ο κ. Μποζατζίδης είχε ενημερώσει το Δ.Σ. ότι προσφερόταν εθελοντικά και αφιλοκερδώς να ετοιμάσει το μενού της εορτής και το Δ.Σ. τον προσκάλεσε για τη σχετική ενημέρωση.

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1. Μεταφορά
Ο πρόεδρος Μ. Κοκκόλης ενημέρωσε συνοπτικά το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών. Σύμφωνα με την ενημέρωση αυτή τα πράγματα έχουν ως εξής: Μετά τις αντίστοιχες συνεχείς συναντήσεις, διαμαρτυρίες και παραστάσεις των συλλόγων μας (Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, Πανελλήνια Ένωση Μουσικών Σχολείων, Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Αλίμου κ.λπ) στους διαφόρους φορείς (Υπ. Παιδείας, Εσωτερικών, αντίστοιχους Δήμους) δόθηκε μια πρόσκαιρη λύση στο ζήτημα αυτό. Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, το Σχολείο μας, και παρά την καθυστέρηση από πλευράς δήμου Αλίμου ως προς τη διακήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, κατακυρώθηκαν την Τρίτη 3/1/12 όλα τα δρομολόγια πλην των υπ. αριθμ. 3 και 6 (για τα οποία θα επαναληφθεί ο διαγωνισμός).όπως και όλα τα δρομολόγια των ταξί. Σημειωτέων με απόφαση της πολιτείας (ΦΕΚ Α 268/31.12.11, έγγραφο ΥΠ.ΕΣ. 654/5.1.12) παρατάθηκαν όλες οι υφιστάμενες συμβάσεις έως τις 28/2/12. Η παράταση εδόθη ώστε να νομιμοποιηθούν και να κατοχυρωθούν όλες οι νέες συμβάσεις .Αποφασίστηκε, το Δ.Σ. να παρακολουθεί προσεκτικά την διαδικασίες έως και την οριστική διευθέτηση του ζητήματος. Ακολούθως, με βάση ένα προσχέδιο που είχε ετοιμάσει ο πρόεδρος Μ. Κοκκόλη συντάχθηκε ενημερωτική επιστολή, η οποία και αναρτήθηκε αμέσως στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

2. Αγορά και δωρεά μουσικών οργάνων σε μαθητή και ανακοίνωση προσφορών μουσικών οργάνων.
Με ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων μελών αποφασίστηκε από το Δ.Σ. εν πρώτοις η αγορά ενός ταμπουρά για τον μαθητή γυμνασίου του Σχολείου μας από το ΠΙΚΠΑ Βούλας. Εάν υπάρχει πρόβλημα και με το άλλο όργανο που παίζει ο μαθητής (μπουζούκι) το Δ.Σ. θα προσπαθήσει να δώσει λύση ( αγορά του οργάνου εφόσον διαπιστωθεί η έλλειψή του).
Αποφασίστηκε επίσης να αναρτηθούν σε σχετικό πίνακα στην ιστοσελίδα μας όλες οι προσφορές που έδωσαν για τα μέλη μας οι μουσικοί οίκοι για την αγορά οργάνων. Πέραν αυτού όμως, αποφασίστηκε ότι το Δ.Σ. δεν θα έχει καμία άλλη ανάμειξη στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ο περαιτέρω χειρισμός επαφίεται στους γονείς που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, δηλώνοντας συμμετοχή στον αντίστοιχο πίνακα που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

3. Κοπή πίτας 28-1-2012.
Στο Δ.Σ. παραβρέθηκε και το μέλος του Συλλόγου, ο Κώστας Μποζατζίδης, γονέας μαθητή της γ' γυμνασίου. Ο Κώστας είναι σεφ στο επάγγελμα και μετά από πρόταση του Συλλόγου προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να οργανώσει και να προετοιμάσει το μενού της κοπής της πίτας μας που έχει αποφασιστεί για τις 28/1 στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (βλ. προηγούμενα Πρακτικά). Ο Κώστας ενημέρωσε το σώμα ότι έχει συμφωνήσει με το Γκόλφ της Γλυφάδας να χρησιμοποιήσει την κουζίνα του (χωρίς οικονομική επιβάρυνση από πλευράς συλλόγου) για να ετοιμάσει το σχετικό μενού το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τα εξής..
Κρύα φαγητά: πέντε διαφορετικές σαλάτες (κηπευτικών, ζυμαρικών, πατατοσαλάτα...) και τρεις «μπόμπες» διαφορετικής γεύσης. Ζεστά φαγητά: Κεφτεδάκια, λουκάνικα, σουβλάκια δύο γεύσεων (κοτόπουλου, χοιρινού). Το κόστος ανά άτομο του εν λόγω μενού, ο Κώστας το υπολόγισε σε 3 ευρώ. Το σώμα ευχαρίστησε θερμά τον Κώστα για την εθελοντική προσφορά του και του ζήτησε να αναλάβει τη σχετική υποχρέωση. Και βεβαίως το μέλος του Συλλόγου μας, ο Κώστας Μποζαζίδης, δέχτηκε.
Κατά τα άλλα το σώμα έκανε ένα πρόχειρο υπολογισμό εξόδων με βάση το κόστος της αντίστοιχης περσινής γιορτής. Σύμφωνα με τον υπολογισμό αυτό, εκτός από το κόστος του μενού, τα υπόλοιπα έξοδα θα προσεγγίσουν τα 1.300 ευρώ για πληρωμή των απαραίτητων υπαλλήλων (ηχολήπτης, δύο σερβιτόροι, δύο καθαρίστριες του δήμου, ο φύλακας του δήμου) και αγορά διαφόρων πραγμάτων (αναψυκτικά-κρασιά, πίτες, δώρα, λουλούδια). Συμφωνήθηκε να χρησιμοποιηθεί το προσωπικό της περασμένης χρονιάς εφόσον αυτό είναι δυνατό. Συμφωνήθηκε επίσης να γίνει Δ.Σ. τις αμέσως επόμενες μέρες με αποκλειστικό θέμα την κοπή της πίτας, την κατανομή αρμοδιοτήτων και προσκλήσεων και με παρουσία πάλι του Κώστα Μποζαζίδη ο οποίος και δέχτηκε.
Τέλος αναγνώστηκαν και υπογράφηκαν τα Πρακτικά του προηγούμενου Δ.Σ. και η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε, αφού αποφασίστηκε ότι δεν χρειάζεται να προσδιορίζεται κάθε φορά στα Πρακτικά η ανάγνωση και η υπογραφή των προηγούμενων (ως υποχρεωτική και προαπαιτούμενη διαδικασία).

Το ανωτέρω υπογράφουν οι παρόντες
Μ. Κοκκόλης
Δ. Διονυσόπουλος
Δ. Φιλιππής
Τ. Πολυμέρου

ΤΡΕΧΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σταθάς Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γκοβάτσου Ελένη
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χριστούλα Βιργινία
ΤΑΜΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ

Πολονύφης Αθανάσιος
ΕΦΟΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ

Τριτσαρώλη Θάλεια
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Ανανιάδου Μαρία
ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

Κατσιαμάκης Ανδρέας